Компанія ДІА ПРОФІЛЬ

ДІА ПРОФІЛЬ

Компанія
Дніпро
Зареєстрований 2 місяці тому Був на сайті 2 місяці тому

Про компанію

ТОВ ДІА ПРОФІЛЬ це команда професіоналів з 20-річним досвідом у сфері Покрівельних Матеріалів, Фасадів та Огорож. Основні потужності виробництва знаходяться у Дніпрі та Вінниці. Доставляємо вироби по східній, і західній Україні. Ми надаємо комплексний сервіс: прорахунок проекту, виробництво, доставка на об єкт.

Профнастил, Металочерепиця, Фасадні касети, Металевий штакет, Профільна труба, Каркасні Профілі для швидкомонтованих конструкцій, Кріплення, Водостічні системи, Зварна сітка - повна комплектація об єктів супутніми матеріалами.

Ми виготовляємо Профнастил наступних марок: С8, С10, К10, НС20, НК20 (РР20), НС35, Н44, Н57U, Н60, Н75, Н85, Н92, Н100, Н135, Н153, Н200.

Фасадні касети відкритого і закритого типу.

Широкий вибір кольорів згідно Німецького стандарту RAL.

Наш цех порошкового фарбування може фарбувати профлисти довжиною до 9 метрів. Можемо пофарбувати покрівлю або фасад в будь-який колір по палітрі RAL, задля того щоб Ви втілювали в життя Ваші найсміливіші ідеї. Стандартні кольори завжди є в наявності.

Більше інформації про нашу компанію ДІА ПРОФІЛЬ Можна дізнатися на сайті http://profnastil.com.ua/ чи зателефонувавши за номером ***!

Сфера діяльності

Відгуки про компанію

Контакти